Devlet Bahçeli: "Kılıçdaroğlu simsiyah bir şahsiyettir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'de düzenlediği grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere temaslarına dair açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli: "Kılıçdaroğlu simsiyah bir şahsiyettir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli İngiltere ziyaretindeki Kılıçdaroğlu'na da sert tepki göstererek, "Türkiye'nin en ciddi sorunu muhalefetin gayrimeşru çizgide sabitlenmiş olmasıdır. Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir." açıklamasında bulundu.

Bahçeli şunları ifade etti:

- ABD'den sonra İngiltere'de soluğu alan Kılıçdaraoğlu temiz para buluacağını sanacak kadar hezeyan nöbetine girmiştir. Kayıp 8 saatin hemen ardından, İngiltere'de kendisini ve partisini rezil etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı'ndadır. Bu emanetlere asla leke sürülmeyecektir. Atatürk'ün kurduğu partinin başına oturan zatın sömürgecilerin eline düşmesi, siyasi koloniye dönüşmesi maalesef ihanettir. Kılıçdaroğlu simsiyah bir şahsiyettir, yalan fabrikasıdır.
kılıçdaroğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli