CHP-HDP görüşmesinin tarihi belli oldu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü HDP'yi ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecek.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçimler öncesinde HDP'ye yapacağı ziyaretin tarihi belli oldu.

Kılıçdaroğlu, 18 Mart cumartesi günü saat 13.00'te HDP Genel Merkezinde partinin eş genel başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir araya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının ilan edilmesinin ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve terör tutuklusu eski eş başkanı Selahattin Demirtaş, "Kendisini HDP’ye görüşmeye bekliyoruz" açıklaması yapmışlardı.

Kılıçdaroğlu da, hafta başında yaptığı açıklamada, "HDP'nin değerli Eş Genel Başkanlarıyla görüşeceğim. Arkadaşlarım planlamayı yapıyorlar." demişti.

Altılı Masanın ortaklarından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Kılıçdaroğlu, ziyaret ile ilgili olarak "CHP, HDP ile görüşebilir.” İfadelerini kullanmıştı.

chp hdp kemal kılıçdaroğlu