Barış Yarkadaş: "Akşener İmamoğlu'nu gözden çıkardı"

Gazeteci Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'ın programına konuk oldu. Yarkadaş'ın çarpıcı açıklamaları dikkat çekti. Barış Yarkadaş, Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'nun otakratik eğilimlerinden rahatsız olduğunu söyledi.

Barış Yarkadaş: "Akşener İmamoğlu'nu gözden çıkardı"

Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Taksim Meydanı' programına konuk olan Barış Yarkadaş, Sözcü gazetesi ve İmamoğlu arasındaki polemiğe değindi. Yarkadaş, "Ekrem İmamoğlu'nun elindeki kamu gücünü böyle kullanması hem ayıptır hem korkutucudur. Bir gazete sizi eleştiriyor diye gazetenin sahibinin 83 yaşındaki annesine zabıta gönderilmez." dedi.

Yarkadaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'nun otokratik tavırlarından rahatsız olduğunu ve İmamoğlu'nun gözden çıkardığını belirtti.

Barış Yarkadaş'ın açıklamalarının devamı şu şekilde:

- İyi Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Akşener ve Mansur Yavaş yakın bir zamanda iyi partinin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Meral Akşener iddiaya göre Mansur Yavaş'a "Mansur bey eğer adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de seni destekleyelim" dedi. Mansur yavaş ise bu sözleri yanıtsız bırakıyor. Meral Akşener Yavaş'tan cevap alamayınca konuyu değiştiriyor.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Meral Akşener'in yakın çevresiyle yaptığı bir değerlendirme de adaylık tartışmasının yorucu bir hale geldiğini ve Mansur Yavaş'ın aday olması gerektiğini yakın çevresiyle paylaştığını söyledi.

İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Akşener ve Mansur Yavaş yakın bir zamanda iyi partinin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Meral Akşener iddiaya göre Mansur yavaş'a "Mansur bey eğer adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de seni destekleyelim" dedi. Mansur yavaş ise bu sözleri yanıtsız bırakıyor. Meral Akşener Yavaştan cevap alamayınca konuyu değiştiriyor. Meral Akşener yakın çevresiyle yaptığı bir değerlendirme de adaylık tartışmasının yorucu bir hale geldiğini ve Mansur Yavaş'ın aday olması gerektiğini yakın çevresiyle paylaştı.

barış yarkadaş ekrem imamoğlu Mansur Yavaş meral akşener Meral Akşener Ekrem İmamoğlu adaylık mansur yavaş aday mı