Altılı Masa liderleri birbirine düştü

Altılı masa dağıldı, masadaki liderler birbirine düştü. Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini 'ihanet' olarak niteleyen eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a dava açmaya hazırlandığı bildirildi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Altılı Masa liderleri birbirine düştü

14 Mayıs seçimleri öncesinde Altılı Masa'nın iki önde gelen lideri olan, seçim yenilgisinin ardından aralarındaki gerilim su yüzüne çıkan eski İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener ile eski CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, davalık oluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’in Beştepe'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesiyle ilgili olarak "Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz" demişti.

Sözcü gazetesinin aktardığına göre, Meral Akşener, “ihanet” açıklaması nedeniyle Kılıçdaroğlu'na dava açacağını söyledi. Akşener ayrıca, kendisi için "2018’de Erdoğan’ı bilerek cumhurbaşkanı seçtirdi" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için de “mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

Meral Akşener, yakın çevresine "Altılı Masa sürecinde kimsenin konuşmadığı ve bilmediği bütün gerçekleri açıklayacağım" dediği iddiasına dair de konuştu. “Okuyunca göreceksiniz. Sabrın çok berbat bir duygu olduğuna kanaat getirdim.” İfadelerini kullandı.

altılı masa meral akşener kemal kılıçdaroğlu