HDP eriyor Vatan Partisi büyüyor: Ağrı'da Vatan Partisi'ne HDP'den toplu katılım

Vatan Partisi’nin yurt çapında düzenlediği Seçim Hazırlık Toplantılarının, Ağrı ayağı coşkuyla tamamlandı. HDP’den ayrılan 52 yurttaş Vatan Partisi'ne katıldı. Vatandaş ‘işşizlik ve ekonomik sorunların çözümü atan Partisi’nde’ dedi.

HDP eriyor Vatan Partisi büyüyor: Ağrı'da Vatan Partisi'ne HDP'den toplu katılım

Hazırlık Toplantılarının, Ağrı ayağı coşkuyla tamamlandı. Merkez Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç ve Van İl Başkanı Akile Çevik’in katıldığı toplantıda, Ağrı İl Örgütü’nde yeni görevlendirmeler yapıldı. Ağrı’nın sorunlarına ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda HDP’den ayrılan 52 yurttaş Vatan Partisi'ne katıldı.

 

'KAHRAMANLAR ÖNE ÇIKIYOR'

Vatan Partisi Merkez Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç konuşmasında şunları söyledi:

- Buradan kardeşlerime sesleniyorum, zor zamanlarda kahramanlar öne çıkar. Şimdi Ağrı’nın kahramanları burada toplandı ve Türk milletine bir çağrı yapıyorsunuz: Karamsar olmayın, dizlerinizi dövmeyin, çözüm Vatan Partisi’nde diyorsunuz. Ağrı’nın kaderini, Türkiye’nin kaderini dolar borsa vurguncularına bırakmayacağız.

HDP eriyor Vatan Partisi büyüyor: Ağrı'da Vatan Partisi'ne HDP'den toplu katılım - Resim : 1

'AĞRI'NIN KUZUSUNA SAHİP ÇIKAN TEK PARTİ'

“Artık iş başa düştü. Bizim derdimize bizden başkası derman olamaz. Meclis'teki tüm partiler sadaka dağıtma yarışına girmişler. Patnos’un, Eleşkirt’in, Tutak’ın sesini duyan yok. O zaman ne yapacağız? Biz konuşacağız, sesimizi duyuracağız. Türkiye’de üreticinin sesini duyuran tek parti Vatan Partisi, üretim devrimi programına sahip olan tek parti Vatan Partisi. Ağrı’nın koyunlarına, kuzularına sahip çıkan tek partiyiz. Şimdi önümüzde üreticilerin Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi olma fırsatı var. Vatan Partisi Meclis'e girecek, sırtımızdaki kamburdan kurtulacağız.”

YENİ İL BAŞKANI

Toplantıda Vatan Partisi Ağrı İl Başkanı Ferhat Alpaslan tanıtıldı. Alpaslan da şöyle seslendi: “Daha önce birçok partiye oy verdim ama onların hepsi kendi adamlarını zenginleştirdi. Vatan Partisi ise üreticilerin partisi, garibanların partisi. Bölgedeki her soruna Vatan Partisi koşuyor. Ağrı’nın dertlerine derman olmak için bu görevi aldım. Ağrı’daki garibanların, üreticilerin sesi olacağız.”

“Vatan Partisi dışında üretimi savunan başka parti yok. Ağrı’da hayvancılığı geliştirirsek Türkiye’nin et sorunu olmaz. Partime çok güveniyorum; Meclis'e gireceğiz, Ağrı’da hayvan pazarı şenlenecek.”

HDP eriyor Vatan Partisi büyüyor: Ağrı'da Vatan Partisi'ne HDP'den toplu katılım - Resim : 2

'PERİNÇEK NE SÖYLÜYORSA TÜRKİYE'NİN YARARINA'

- Toplantıya iş insanı Murat Ablak da katıldı. Uzun zamandır Vatan Partisi'ni takip eden Ablak, törende üye olarak İl Başkan Yardımcılığı görevini aldı. Ablak da görüşlerini şöyle paylaştı: “Türkiye’de Doğu Perinçek’ten daha güvenilir bir lider yok. Ne söylediyse çıkıyor, ne söylüyorsa Türkiye’nin yararına söylüyor. Diğer partilerde olduğu gibi vatandaşlarla arasında danışmanları yok. İnsanlarla iç içe, derdi olanın kolayca ulaşabileceği bir lider. Bence onu bu kadar güçlü yapan da bu. Vatan Partisi’nde görev alarak Ağrı’ya hizmet etme görevini de almış olduk. Ağrı’nın pazarları Vatan Partisi sayesinde şenlenecek.

Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik de Meclis'teki partilerin Ağrı için yazdığı kaderleri değiştirme çağrısı yaptı:

- Vatan Partisi iktidarında eşitlik, kardeşlik ve refah olacak. Meclis'teki partilerin Ağrı’ya yazdığı kaderi kabul etmeyelim. Bu kaderi hep birlikte değiştirelim. Ağrı’da İl Başkanımız Ferhat Alpaslan'ın önderliğinde Vatan Partisi'ni iktidara taşıyalım.

HDP eriyor Vatan Partisi büyüyor: Ağrı'da Vatan Partisi'ne HDP'den toplu katılım - Resim : 3

'BİZİ TERÖRE BULAŞTIRAMAZLAR'

Vatan Partisi Patnos İlçe Başkanı Nesim Görmez, HDP'nin bölgede etkisizleştiğine dikkat çekerek “Daha önce HDP’ye oy verdiniz de ne oldu? Çocuklarımızı dağa kaçırdılar. Burada o kadar gencimiz var. Hangisine iş verdiler, hangisine gelecek sağladılar? Aksine gençlerimizin geleceğini çaldılar. Artık bizi teröre ve uyuşturucuya bulaştıramazlar.” dedi.

İki yıldır Vatan Partisi’nde olduğunu belirten Görmez “Türkiye’nin en itibarlı partisi. Patnos’ta elektrik sorunu oldu Ulusal Kanal geldi, Vatan Partisi Genel Merkez yöneticileri geldi. Bu bölgeye bu kadar sahip çıkan başka parti yok. Türkiye’de Doğu Perinçek gibi bir lider yok.” diye konuştu.

vatan partisi ağrı hdp