Ulusal Kanal'a güçlü yönetim! Adnan Türkkan Ankara Temsilcisi, Çağdaş Cengiz Genel Müdür oldu

Ulusal Kanal, daha fazla görev ve daha fazla sorumlulukla yayıncılığa devam ediyor. Ulusal Kanal'ın yönetiminde önemli bir bayrak değişimi yaşandı. Ulusal Kanal Ankara Temsilciliğine Adnan Türkkan getirilirken, Çağdaş Cengiz de Ulusal Kanal Genel Müdürü oldu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Ulusal Kanal'a güçlü yönetim! Adnan Türkkan Ankara Temsilcisi, Çağdaş Cengiz Genel Müdür oldu

Türkiye'de gündemi belirleyen, doğruyu anlatan ve çözümlerini sunmaya devam eden Ulusal Kanal'da önemli bir görev değişikliği yaşandı.

Ulusal Kanal yönetiminde yaşanan bayrak değişimiyle ilgili özel bir canlı yayın gerçekleştirildi. Can Karadut'un sunumuyla gerçekleştirilen yayına Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan ve Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Cengiz katıldı.

ULUSAL KANAL'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Ulusal Kanal'da yaşanan görev değişikliğiyle ilgili açıklamayı Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel yaptı.

Erkan Önsel, yaptığı açıklamada, Adnan Türkkan'ın Ulusal Kanal Ankara Temsilciliği görevine getirildiğini duyurdu. Erkan Önsel, Adnan Türkkan'dan boşalan Ulusal Kanal Genel Müdürü görevine de Ulusal Kanal'da çok sayıda program da yapan Eski Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni, son olarak Vatan Partisi Merkez Propaganda Büro Başkanı görevini yürüten Çağdaş Cengiz'in getirildiğini belirtti.

Erkan Önsel, Ulusal Kanal ekranlarından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Ulusal Kanal yıllardır haber yaptı, bir büyük mücadele verdi. Suriye'de özellikle 10 yılı aşkın bir zamandır devrimci çözümü millete anlattık. Öz itibarıyla "Suriye ile silahlı iş birliği" dedik. Görüşmenin ötesinde bir büyük görev var. O büyük görev de Suriye-Türkiye silahlı iş birliğiyle terörü temizlemek, ABD hegemonyası altındaki kuvvetleri o topraklardan çıkartıp atmak... Türkiye'yi habercilikte buraya getirdiniz.
- Türkiye içinde bulunduğu durum itibarıyla bir Üretim Devrimi'ne muhtaç. Güvenlik meselesinde Türkiye'nin bağımsızlığı ve toprak bütünlüğüyle ilgili büyük siyasetlere ihtiyaç var. Türkiye'yi üreticilerin milli hükümetinin yöneteceği bir döneme girdik. Bu dönem, birkaç yıl şeklinde ifade edeceğimiz bir dönemdir.
- Ulusal Kanal, Ankara'da, Ankara temsilciliğini yeniden inşa edecek. Ankara, siyasetin merkezi. Devletin ve hükümetin merkezi. Başkent Ankara'da milli sesi ve milli kuvveti daha da yaygınlaştıracak, kuvvetli hale getirecek, bu politikaları haberler şeklinde ifade etme görevi öne çıktı... Ulusal Kanal'ı Ankara'da çok daha esaslı bir şekilde geliştireceğiz ve temsilciliğimizi inşa edeceğiz.
- Yıllardır Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Adnan Türkkan, "Bu göreve talibim" dedi. Ankara'da yapılacak bu büyük iş, Türkiye çapında büyük bir işe dönüşecektir. Artık Adnan Türkkan, Ankara'daki Ulusal Kanal temsilciliğinin başına geçiyor. Adnan Türkkan'ın yerine eski TGB'nin liderlerinden, en son propaganda bürosunda görev alan arkadaşımız Çağdaş Cengiz getirildi. Bu bir bayrak değişimi... Arkadaşlarıma Görev Vaktı adına üstün başarılar diliyorum.

Ulusal Kanal'a güçlü yönetim! Adnan Türkkan Ankara Temsilcisi, Çağdaş Cengiz Genel Müdür oldu - Resim : 1

Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek de Ulusal Kanal'da yaşanan görev değişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şule Perinçek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- İki çok değerli arkadaşımız, yeni görevlerine başladılar. Türkiye'nin önünde zor günler var. Türkiye'nin genel siyasi durumuna ilişkin birçok noktada, Ulusal Kanal da Aydınlık da çözüm önerilerini getirmiştir ve tartışmaları yönlendirmiştir. FETÖ'nün adını koyan Aydınlık'tı. "FETÖ yıkılacak" dedik, çok kısa bir süre sonra o dediğimiz oldu...
- Türkiye'nin önündeki zor günlerin gerektirdiği bir görev değişikliği oldu. Ankara'da artık güçlü bir milli hükümet olmak zorunda. Bu ihtiyacı karşılamak üzere biz basın olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. O görev orada bizi çağırıyor, "Buraya güçlü hükümetin yolunu açacak bir temsilci gönderin" diye bağırıyor. Biz de o sese kulak veriyoruz Türkiye'nin sorunlarının çözümü için. Bunu çiftçimizde bekliyor, işçimiz de bekliyor, sanayicimiz de bekliyor, kadınlarımız da bekliyor, ailelerimiz de bekliyor... Biz, bütün milletimizin geleceğini aydınlatmak, o yolu açmak üzere orada olacağız.

Ulusal Kanal'a güçlü yönetim! Adnan Türkkan Ankara Temsilcisi, Çağdaş Cengiz Genel Müdür oldu - Resim : 2

ADNAN TÜRKKAN VE ÇAĞDAŞ CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI

Ulusal Kanal'ın yeni Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan da yaşanan görev değişikliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adnan Türkkan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Burada görev almak, hangi biriminde olursa olsun, Ulusal Kanal'da, Aydınlık'ta, bu mücadele hattında görev almak bir vatansever için, devrimci için büyük bir onur. Şimdi yeni görevlere talibiz, yeni görevleri başaracağız. Siyasi etkimizi, çözümlerimizi, programı daha hızlı oldurmaya, milli devleti daha çok savunmaya, siyasetin, devletin, güvenlik kuvvetlerinin, sendikaların, hepsinin merkezi Ankara'da, o merkeze etki etmeye gidiyoruz. Onlara siyasi mücadelemizi, programımızı benimsetmeye gidiyoruz. Milli devleti yeniden inşa etme mücadelesinde Ankara'da güçlü bir yayıncılık yapacak, yeni bir göreve iştahlıyız, heyecanlıyız. Ankara'da hep birlikte çok önemli başarılara, haberlere, yayınlara imza atacağız.

Ulusal Kanal'ın yeni Genel Müdürü Çağdaş Cengiz de yaşanan görev değişikliğiyle ilgili konuştu. Çağdaş Cengiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Bir eksilme olmuyor, tam tersi artı bir durumu var. Kanalın tepesinde görev alan arkadaşlar o kolektif yapıyı toplam olarak temsil ediyorlar. Orada tecrübe birikiminin ve dinamizmin daha da artacağı bir döneme başlıyoruz. Aslında bütün görevleri yürüten arkadaşlarımızla birlikte, daha dinamik, daha tecrübeli bir toplam kolektif yaratmış olduk bu kararla birlikte. Ulusal Kanal'ın hep içinde oldum. Ulusal Kanal, sizi mücadele hattına çağıran, görevlere çağıran, vatan ve devrim davası için harekete geçiren bir kanal olması itibarıyla bütün kanallardan farklı. Seyirci olmak yok, harekete geçmek var. Hep beraber görevleri başaracağız.
ulusal kanal adnan türkkan çağdaş cengiz