Ulusal Kanal TÜRKSAT Borcunun İlk Kısmını Ödedi!

İşçinin, çiftinin, üreticinin, esnafın sorunlarını dinleyen ve çözümler üreten Ulusal Kanal yayın hayatına devam edebilmesi için Türksat'a olan borcunu ödedi. Yapılan yazılı açıklamada "Türksat borcumuzun ilk parçasını elbirliği ile ödedik" ifadelerini kullanıldı.

Ulusal Kanal TÜRKSAT Borcunun İlk Kısmını Ödedi!

Görev Vakfı’nın milli medyayı güçlendirmek, Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın kaliteli görüntü, güçlü altyapı, etkili içerikler ve yaygınlığını artırmak amacıyla başlattığı “Çözüme Ortak Ol” kampanyasına ortaklık büyüyor. Ulusal Kanal’ın Türksat’a toplam 3 milyon 800 bin TL’lik borcunun ilk kısmı ödendi.

Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel ve Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan yaptıkları yazılı açıklamada şunları söylediler:

Değerleri gönüllülerimiz,
fedakâr izleyicilerimiz,

Bugün için taahhüt ettiğimiz Türksat borcumuzun ilk parçasını elbirliği ile ödedik!

Fedakarlar ordusu bir kez daha gerekeni yaptı, birlikte başardık. Çözüme ortak olan herkese teşekkür ediyoruz ve kutluyoruz. Bu akşam hepimiz rahat bir uyku uyuyacağız.

Yarın görevlerimiz bizi bekliyor. 25 Aralık'ta kalan 2 Milyon TL'lik ödememizi yapacak ve Çözüme Ortak Ol kampanyamızın toplam hedefi olan 35 Milyon TL'ye ulaşacağız.

Bugüne kadar önümüze ne koyduysak yaptık, başardık, yine başaracağız.

Sağ olun, var olun!

Erkan Önsel
Görev Vakfı Başkanı

Adnan Türkkan
Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı

ulusal kanal türksat