Buket Aydın stüdyoyu terketti, Şaban Sevinç özür diledi

tv100'de ekrana gelen Özgür İfade programında ortalık karıştı. Şaban Sevinç'in sözlerine sinirlenen Buket Aydın programı terketti

Buket Aydın stüdyoyu terketti, Şaban Sevinç özür diledi

TV100'de yayınlanan 'Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade' programına konuk olan Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında canlı yayında tartışma çıktı.

Buket Aydın, Şaban Sevinç’in “CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez” sözlerine “Rezil, saygısız, seviyesiz” diyerek stüdyoyu terk etti.

 Şaban Sevinç, programın ilerleyen dakikalarında "yanlış anlaşıldım" diyerek Buket Aydın'dan özür diledi.

Buket Aydın ve Şaban Sevinç'in tartışması şöyle;

Şaban Sevinç: Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin, pahalı kolye pahalı yüzük alabilirsin. Ama CHP delegesini satın alamazsın. Bu Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı yapılmış bir iftiradır.

Buket Aydın: Bir de Ekrem İmamoğlu, zaten kendisini de Ekrem İmamoğlu konuşturuyor.

Şaban Sevinç: Kredi kartıyla bir şey almaya benzemiyor bu, saat almaya benzemiyor.

Buket Aydın: Ben kredi karıyla saat almadım Şaban bey

Şaban Sevinç: Sana demiyorum

Buket Aydın: Kime diyorsun, görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi. Twitter’da sürekli kredi kartı üzerinden saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana kim yazıyor  50 saattir o mesajları Şaban Sevinç. Seni kim  böyle yönlendiriyor. Şov yapma. Haddini bil. 

Buket Aydın: Haddini bil, bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç.