Pinhâni’nin Gelenekselleşen Küçükçiftlik Park Konseri 22 Eylül’de!

Şehirde kültür, sanat ve eğlencenin nabzını tutan KüçükÇiftlik Park’ın,açıkhava sezonunun sonuna yaklaşırken düzenlediği ve artık adeta klasikleşen Pinhâni konseri bu yıl 22 Eylül Pazar akşamı gerçekleşecek.

Pinhâni’nin Gelenekselleşen Küçükçiftlik Park Konseri 22 Eylül’de!

Duygusal ve derin şarkı sözleri, akustik tınıları ve yumuşacık vokalleriyle kalpleri ısıtan Pinhâni, artık bir gelenek halini alan sonbahar konseri için bu yıl 22 Eylül Pazar akşamı KüçükÇiftlik Park’ta! Türk müzik sahnesinin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Pinhâni, Dünyadan Uzak, Sakinleştim, Bilir O Beni, Ne Güzel Güldün, Dön Bak Dünyaya, Sevmekten Usanmam, Hele Bi Gel gibi dillerden düşmeyen şarkılarının bir ağızdan söyleneceği konserde dinleyicilere umut ve huzur aşılayacak. URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Karakteristik müzik tarzıyla alternatif rock dünyasında kendisine sağlam bir yer edinen Pinhâni, vokalde aynı zamanda şarkıların yazarı olan Sinan Kaynakçı, gitarda Akın Eldes, klavye ve bas gitarda Selim Aydın, davulda Hami Ünlü’den oluşuyor. Grup 2004’ten bu yana, tüm müzik camiasının diline dolanan Dünyadan Uzak ve Bilir O Beni’nin yanı sıra Ne Güzel Güldün, Dön Bak Dünyaya, Sevmekten Usanmam, Hele Bi Gel gibi yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor. 2023 yılında çok sevilen Sakinleştim teklisini ve Hayali adlı albümünü yayımlayan Pinhâni, son olaraksa Her Şey Sen Kokuyor teklisini Mayıs 2024’te sevenleriyle paylaştı.

Melodileriyle içimizi ısıtan, sözleriyle umut veren, naifliği ve sadeliğiyle yüreklerimize iyi gelen Pinhâni, geleneksel KüçükÇiftlik Park konserinde ilk albümlerinden günümüze en sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek.