Meltem Acet kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Meltem Acet kimdir yoğun bir şekilde merak ediliyor. Bir dönem ekonomi muhabiri olarak görev yapan Acet şimdilerde profesyonel kariyerine devam ediyor. İşte Meltem Acet hakkında tüm detaylar haberimizde!

Hasan Erdem Çelik Hasan Erdem Çelik
Meltem Acet kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli?
Meltem Acet kimdir?

Meltem Acet, 1 Eylül 1982 tarihinde Ankara'da doğdu. TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden derece ile mezun oldu. Aynı üniversite bünyesinde İşletme Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Meltem Acet kimdir konusunda sorulan soruları gelin detaylı bir şekilde cevaplayalım!

Meltem Acet Kimdir? Aslen Nereli?

Erken yaşta çalışma hayatına atılan Acet, 2005 yılında Bloomberg HT'de ekonomi muhabiri olarak çalışmaya başladı. 2008 yılında Show TV'ye transfer oldu ve burada da ekonomi muhabiri olarak görev yaptı. 2010 yılında A Haber'e geçti ve burada ekonomi programları hazırlayıp sundu. 2013 yılında Teve2'ye transfer oldu ve burada da ekonomi programları hazırlayıp sundu. 2015 yılında Artı 1 TV'ye geçti ve burada da ekonomi haber müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılında TGRT Haber'e geçti ve burada da ekonomi haber müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu ve burada da hafta sonu ana haber bültenini sunuyor. Meltem Acet, evli ve bir çocuk annesidir.

Meltem Acet'in Kariyeri

Meltem Acet, kariyerine 2005 yılında Bloomberg HT'de ekonomi muhabiri olarak başladı. Burada 3 yıl boyunca ekonomi muhabiri olarak görev yaptıktan sonra 2008 yılında Show TV'ye transfer oldu. Show TV'de de 2 yıl boyunca ekonomi muhabiri olarak görev yaptı. 2010 yılında A Haber'e geçti ve burada da ekonomi programları hazırlayıp sundu. 2013 yılında Teve2'ye transfer oldu ve burada da ekonomi programları hazırlayıp sundu.

Meltem Acet aslen nereli

2015 yılında Artı 1 TV'ye geçti ve burada da ekonomi haber müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılında TGRT Haber'e geçti ve burada da ekonomi haber müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu ve burada da hafta sonu ana haber bültenini sunuyor. Meltem Acet, kariyeri boyunca birçok ödüle layık görüldü. 2010 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın Ekonomi Muhabiri" ödülüne layık görüldü. 2012 yılında da Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın En İyi Ekonomi Programı" ödülüne layık görüldü.

Meltem Acet'in Kişisel Hayatı

Meltem Acet, 2005 yılında Onat Acet ile evlendi. Bu evliliğinden Ela adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. 2019 yılında eşinden boşandı. Meltem Acet, boşandıktan sonra da eşinin soyadını kullanmaya devam etti. Şu anda evli değildir.