MasterChef All Star yarışmacısı Güzide Mertcan kimdir?

Güzide Mertcan, MasterChef All Star tanıtımları ardından gündeme geldi. Peki, MasterChef All Star yarışmacısı Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

MasterChef All Star yarışmacısı Güzide Mertcan kimdir?

MasterChef yarışmasıyla adını geniş bir kitleye duyuran Güzide Mertcan,1988 yılında dünyaya geldi. Eğitimini Manisa ve İzmir’de tamamlayan Güzide Mertcan, bir süre estetisyenlik yaptıktan sonra ablasıyla birlikte ticarete atıldı. İş adamı Mustafa Mertcan ile evli olan Güzide Mertcan, aynı zamanda 3 çocuk annesidir.

MasterChef Türkiye 2019'da üçüncü olan ve daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla gündem olan Güzide Mertcan, YouTube hesabından açıklama yapan MasterChef Güzide, "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" demişti.

MUSTAFA MERTCAN KİMDİR?

Mustafa Mertcan, 1981 yılında Kastamonu’da dünyaya geldi. Üniversite döneminden itibaren ilgi duyduğu Simülatör alanında ilk girişimini yine okul yıllarında yaptı. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi.

Şirketi 2011 yılından itibaren yurtdışına açılarak kısa sürede Eğlence Endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi.

Son olarak 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA’dan “Brass Ring Award” ödülü alarak dünyada sektörü domino eden oyuncular listesine girdi.

MasterChef Türkiye