Akşener HDP'ye değil engelli vatandaşa tepki gösterdi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Kahramanmaraş'ta engelli bir vatandaş HDP tepkisi gösterdi. Akşener'e "Askerlerimize kurşun sıkanlara birlikte yürümeniz bizi üzüyor" dedi. Akşener ise PKK'nın siyasi uzantısı HDP yerine vatandaşa tavır aldı. "Harika bir hayat yaşıyormuşsun, sen buna devam et." ifadelerini kullandı. Vatandaşa yönelik bu tavra tepki gösteren binlerce kişi sosyal medyada "Akşener özür dile" etiketi açtı.

Akşener HDP'ye değil engelli vatandaşa tepki gösterdi

İyi Parti yöneticileri ve milletvekillerinin vatandaşlarla skandal diyalogları dikkat çekmeye devam ediyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ta esnafı ziyaret etti. Yüzde 80 engelli raporu olduğunu belirten Erdoğan Aşçı da Akşener'e HDP tepkisi gösterdi.

650 lira engelli maaşıyla geçimini sağladığını anlatan Aşçı, "Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz ya o bizi çok üzüyor." ifadelerini kullandı.

PKK'nın meclisteki temsilcisi HDP'ye tepki göstermeyen Akşener, bunun yerine vatandaşa tavır aldı. Aşçı'ya "Harika bir hayat yaşıyormuşsun, sen buna devam et."dedi.

İyi Parti liderinin tepki çeken bu tavrı sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar, İyi Parti Genel Başkanı için Akşener özür dile etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş pkk terörist hdp İyi Parti asker Akşener HDP İyi Parti