Antalya'da dostluk rüzgârları: 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yoğun ilgi gördü

Antalya’nın Alanya İlçesinde dostluk rüzgârları esti. Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından her yıl geleneksek olarak düzenlenen Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, büyük ilgi gördü.

Antalya'da dostluk rüzgârları: 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yoğun ilgi gördü

Farklı kültür ve medeniyetlerin kucaklaştığı Antalya’nın Alanya ilçesinde dostluk rüzgârları esti. Noel ve yeni yıl kutlandı.

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından her yıl geleneksek olarak düzenlenen Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, yoğun ilgi gördü. 11’inci yılında da uluslararası dayanışmaya, coşku ve eğlenceye sahne oldu.

Etkinlikte, ilçede faaliyet gösteren farklı ülkelerden dernekler, kültürlerine özgü kıyafet, içecek, yiyecek, el işi ürünler ve hediyelik eşyaları sergileyip satışa sundu.

11 yıllık etkinlik tarihinde ilk kez 90 stantta 136 farklı katılımcı ile rekor kırıldı. 2022 umutları hep birlikte tazelendi.

Çocuklar için eğlence alanı oluşturulan etkinlikte müzik dinletileri ve dans gösterileri yapıldı. Alanyalılar, ışıklandırılan 14 metrelik temsili Noel ağacının önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

antalya antalya alanya