MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ''CHP'yi HDP'den, Kılıçdaroğlu'nu terörist Demirtaş'tan ayırt etmek imkansız''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM 2022 Bütçe Görüşmelerinde terör propagandası yapan HDP ve bu duruma sessiz kalan CHP'ye sert tepki gösterdi. Twitter üzerinden açıklama yapan Bahçeli, ''Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan'dan ayırt etmek, imkansızdır'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ''CHP'yi HDP'den, Kılıçdaroğlu'nu terörist Demirtaş'tan ayırt etmek imkansız''

CHP ile HDP'nin terörle mücadele ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den tepki geldi.

Bahçeli, “mayası bozuk isimlerin alçalmış üsluplarıyla Genel Kurulu terörize etmeleri hakikaten rezaletin daniskasıdır "dedi.

CHP’nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile ortak hareket etmesini de ağır dille eleştirdi Bahçeli. ''Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu terörist Demirtaş veya teröristKarayılan’dan ayırt etmek imkansızdır'' ifadelerini kullandı.

MHP lideri, ''Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır'' dedi.

Bahçeli, CHP'yi HDP Şanlıurfa Milletvekili Nusrettin Maçin’in “Kürdistan’a özgürlük” sözlerine karşı çıkmaması üzerinden de eleştirdi.

chp mhp terörist hdp terörle mücadele twitter bütçe Karayılan terörist demirtaş