Yeni Şafak'ın 1 milyon dolarlık şantaj yaptığı ileri sürüldü

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla tutuklanan İşadamı Rıza Sarraf, Yeni Şafak Gazetesi'nin kendisini hedef alan bir haberi yayımlamamak için 1 milyon dolar istediğini iddia etti. İddiaya yanıt veren Yenişafak Gazetesi görüşme tutanağını internet sitesinden yayınladı, iftiraya uğradıklarını ileri sürdü.

Yeni Şafak'ın 1 milyon dolarlık şantaj yaptığı ileri sürüldü

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Gazetesi, 1 milyon dolarlık şantajla suçlandı.

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan işadamı Rıza Sarraf, Yeni Şafak Gazetesi'nin kendisiyle ilgili bir haberi yayınlamamak için 1 milyor dolar istediğini ileri sürdü.

Sarraf, "Yeni Şafak gazetesinde ekonomi yazarı, soyadı Kamili olması lazım. Eğer bu parayı, yani 1 milyon doları vermezsem bu haberi yayınlayacaklarını söylediler. Buna dair elimde ses kayıtları da mevcuttur" dedi.

Sarraf'ın iddiası 13 Ekim tarihli ve "Türk-Leaks" başlıklı haber ile ilgili... Haberi yayınlayan Yeni Şafak Gazetesi'nden şantaj suçlamasına yanıt geldi. Ekonomi Servisi Şefi Yakup Kocaman, Sarraf ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydını yayınladı. Kocaman, Sarraf ile görüştüğünü ve bir habere ilişkin açıklamasını sorduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

AKP cemaat erdoğan operasyon Erdoğan Bayraktar Zekeriya Öz ali ağaoğlu muammer güler Gülen mustafa demir süleyman aslan turan çolakadı