HDP önünde eylem yapan annelerden biri daha evladına kavuştu

Diyarbakır'da 15 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu için oturma eylemine katılan anne Hatice Ceylan, evladına kavuştu. Kavuşma sevincinin yaşandığı sırada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aileyi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Annelerin eylemi 100. gününe yaklaşırken gelen haber umutları büyüttü.

HDP önünde eylem yapan annelerden biri daha evladına kavuştu

Duygusal anların yaşandığı buluşmada anne Ceylan, 4 yıllık ayrılığın ardından büyük özlem duyduğu oğlunun elini sıkı sıkı tuttu, gözyaşı döktü.

HDP önünde eylem yapan annelerden biri daha evladına kavuştu, ardından eyleme devam eden annelere destek için çadıra gitti.

Hatice Ceylan,15 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Cafer Ceylan için oturma eylemine başlamıştı.

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbeti tutan anne Hatice Ceylan'ın oğlu polisin çalışmasıyla bulundu.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, annesinin oturma eylemine katıldığını duyan Cafer Ceylan , ailesine kavuşmak için terör örgütünden kaçmaya karar verdi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, Cafer ile iletişim kurularak terör örgütünün elinden başarılı bir şekilde kurtarıldı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman da aileyi Diyarbakır'daki evinde ziyaret ederek müjdeli haberi aileye ulaştırdı.

Güzel haberin verildiği sırada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aileyi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anne oğluna kavuştu ama, çadırda aylarca birlikte eylem yaptığı yol arkadaşlarını unutmadı.

Hatice Ceylan, eylemi sürdüren anneleri ziyaret etti, mutluluğunu onlarla paylaştı.

Hatice anne 4 yıllık hasretin ardından oğlu ile kucaklaştı

Diyarbakır'da uğruna HDP il binası önünde oturma eylemi yaptığı, 15 yaşında dağa kaçırılan oğlu Cafer Ceylan'a kavuşan anne Hatice ile baba Abdülkadir Ceylan, 4 yıllık hasretin ardından evlatlarıyla kucaklaştı.

Merkez Kayapınar ilçesinden 4 yıl önce, 8 Ekim'de 15 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Cafer için oturma eylemine katılan ve gece aldığı müjdeli haberle evladına kavuşan anne Hatice Ceylan ve eşi, oğulları Cafer'i görebilmek için ellerinde fotoğrafı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine geldi.

Cafer ile ifade işlemi için götürüldüğü Emniyet Müdürlüğünde görüşen Ceylan çifti, evlatlarını bağrına bastı.

ulusal.com.tr

pkk diyarbakır