Ankara Valiliği'nden karantina açıklaması: Sosyal medyada iyi niyetten uzak bir biçimde...

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Misafirlerimize en iyi sağlık standartlarında hizmet verilmeye devam edilmektedir." ifadelerine yer verildi

Ankara Valiliği'nden karantina açıklaması: Sosyal medyada iyi niyetten uzak bir biçimde...

Ankara Valiliği, karantinada tutulan vatandaşların görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından açıklama yaptı.

Ankara Valiliğince, umreden dönenlerin gözlem altında tutulmasına ilişkin, "Misafirlerimize en iyi sağlık standartlarında hizmet verilmeye devam edilmektedir." ifadesi kullanıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, umreden dönen vatandaşların yemek sırasında beklediği ve yerlerde yemek yediği anın görüntüleri paylaşılmıştı.

Valilik açıklaması şöyle;

Umreden ülkemize dönen vatandaşlarımızın karantina merkezine yoğun bir şekilde intikalleri nedeniyle ilk anda oluşan görüntülerin sosyal medyada iyi niyetten uzak bir biçimde ve sürekliymiş gibi yaygınlaştırılmaya çalışıldığı gözlemlenmiştir.

Ancak durum, görevlilerimizin yoğun gayretleriyle kısa zamanda normale döndürülmüş olup, misafirlerimize en iyi sağlık standartlarında hizmet verilmeye devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

ulusal.com.tr

ankara koronavirüs ankara valiliği