Son hafta neler olacak?

Son hafta neler olacak?

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Zonguldak mitingi öncesi Murat Yetkin'e konuşan Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını köşesinde değerlendirdi.

Yazısında Bahçeli'nin "son 10 gün içinde çok önemli şeyler olmadığı takdirde AKP iktidarının düşeceği kanaatindeyim." sözüne değinen Önkibar, 1995 yılında yapılan seçimi hatırlatarak, "Son gün zihin bulandırma adına bazı rezil görüntüler sosyal medya üzerinden servis edilirse şaşırmayın" uyarısında bulundu.

Önkibar yazısında Bahçeli'nin Meral Akşener olayı ile ilgili bazı bildikleri olduğuna dair duyumlar aldığını belirtti.

İşte Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Meral Akşener’i sahiplenme noktasında suskun kalan Devlet Bahçeli, Murat Yetkin’e, “Son 10 gün içinde önemli şeyler olmadığı takdirde AKP iktidardan düşecektir” açıklamasını yaptı.

Bu beyanın okuması Devlet Bahçeli’nin böyle bir beklenti içinde olmasıdır...

Peki Bahçeli’nin kastettiği önemli gelişmeler neler mi olabilir?

Seçimin hemen eşiğinde Suriye, Ege’de işgal edilen bir adaya veya Kandil’e operasyona ihtimal verilmiyor, dolayısı ile imaj operasyonu, dezenformasyon veya karalama biçiminde olabilir ve muhalefetin zirveleri hedef alınabilir.

1995 seçimlerinden 24 saat önce yani son gün Mesut Yılmaz hakkında montaj yapılarak mason olduğuna dair sahte belgeler bir gazetede tam sayfa olarak yayınlanıp o gazete özel baskıyla 2 milyon adet dağıtılmıştı ki, o tertibi yapan bugün siyasetin belirleyicileri arasındadır. Dolayısıyla son gün zihin bulandırma adına bazı rezil görüntüler sosyal medya üzerinden servis edilirse şaşırmayın. Sınırsız imkana ve devlet gücüne sahip AKP’nin iktidarını güle oynaya devredeceğini beklemek, ahmaklıktır. Bu itibarla son hafta bombalarına dikkat derken Bahçeli’nin Akşener olayı ile alakalı bazı bildikleri olduğuna dair duyumlarımı siz okurlarımla paylaşıyorum...

ulusalkanal.com.tr

chp mhp AKP Bahçeli oy pusulası 7 haziran seçim