Meral Akşener: 19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

MHP'de olağanüstü kurultayın kimin yapacağı tartışılıyor. Kurultay için 10 Temmuz tarihini işaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisine karşı kirli bir oyun tezgahlandığı görüşünde. 19 Haziran tarihi için Olağanüstü Kurultay çağrısı yapan parti içi muhalefet ise il ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Genel Merkezi 10 Temmuz, parti içi muhalefet ise 19 Haziran diyor.

MHP'de olağanüstü kurultayın kimin yapacağı tartışılırken taraflardan açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 19 Haziran tarihinde tüzük gündemli olağanüstü kurultay için çağrı yapan muhaliflere yönelik sert eleştirilerine devam etti.

Sosyal medya hesabından kurultay sürecine ilişkin açıklama yapan Bahçeli, partisine karşı kirli bir oyun tezgahlandığını savundu.

BAHÇELİ: OYUNU BOZACAĞIZ

Bahçeli, "Kimse merak etmesin, herkes emin ve müsterih olsun. Oyunu bozacağız" ifadelerini kullandı.

Kirli oyunun gizli bir şekilde uygulandığını söyleyen Bahçeli, "Bu oyun spor veya eğlence değil, kin ve intikam mahsulüdür" dedi.

19 Haziran tarihinde Ankara Büyük Anadolu Oteli için kurultay çağrısı yapan Genel Başkan adayları ise saha çalışmalarına devam ediyor.

MERAL AKŞENER: 19 HAZİRAN'DAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Meral Akşener, Kayseri ziyaretinde, 19 Haziran'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacağını savundu, AKP'yi hedef aldı.

Sinan Oğan da Şanlıurfa'da genel başkan adayları arasında işbirliğine işaret etti.

Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Sait Gönen de adaylığını açıklamasının ardından saha çalışmasına başladı. Konya'ya giden Gönen, MHP'nin uzun bir aradan sonra iktidara yakın olduğunu savundu.

ulusalkanal.com.tr

mhp meral akşener