Kemal Kılıçdaroğlu: CHP statükocu bir partiydi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de sanayicilerle yaptığı toplantıda, partisinin geçmişte ‘statükocu’ bir parti olduğunu savundu

Kemal Kılıçdaroğlu: CHP statükocu bir partiydi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de sanayicilere yönelik konuşmasında, “Türkiye'nin geleceği konusunda oturup, dertleşmemiz lazım. 'CHP statükocu parti'. Doğrudur, bir dönem statükocu partiydi. Son 6- 7 yılda en değişimi yaşayan parti CHP'dir" ifadelerini kullandı.

24 Haziran seçimlerine de değinen Kılıçdaroğlu, sanayicilere yönelik şunları söyledi:

"Önümüzde hepimizin sorumluluğunu taşıdığımız bir alan var. 24 Haziran. Sizden tek isteğim şu. Sandığa giderken düşünerek gidin, ülkenin geleceğini düşünün. Hepimizin sorumluluğu var. Ben dilimin döndüğü kadar anlatıyorum. Neden bunları bir miting yapıp anlatamıyorum? O mitinge sizler gelmiyorsunuz. Gelmemekte belki haklısınız. İşiniz var, gücünüz var; ama bizim oturup dertleşmemiz lazım. Türkiye'nin geleceği konusunda oturup, dertleşmemiz lazım. 'CHP statükocu parti'. Doğrudur, bir dönem statükocu partiydi. Son 6- 7 yılda en değişimi yaşayan parti CHP'dir."

ulusal.com.tr