İP’nin Çorlu adayı Yüksek Mimar Mehmet Ali Esmer oldu

İşçi Partisi adaylarını açıklamaya devam ediyor

İP’nin Çorlu adayı Yüksek Mimar Mehmet Ali Esmer oldu

Tekirdağ büyükşehir, Süleymanpaşa, Şarköy ve Saray Belediye Başkan adaylarının ardından İşçi Parti Çorlu Adayını da açıkladı. Çorlu İşçi Partisi ilçe Binasında düzenlenen basın açıklamasında Mehmet Ali Esmer’in adaylığı açıklandı. Basın açıklamasına İşçi Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zafer Şen’de katıldı. 1962 yılında doğan Mehmet

Ali Esmer Ankara Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümünü 1987 yılında bitirdi. Yüksek lisansını

Gazi Üniversitesinde yapan Mehmet Ali Esmer evli ve bir çocuk babası. Nevşehir ilinde çalıştığı dönemde Mimarlar

Odasını kuran Esmer burada 6 yıl başkanlık yaptı. Mehmet Ali Esmer TRT ve TGRT televizyon kanallarında birçok eski eser konulu belgesel flim yaptı. Şu anda Mimarlık mesleğine devam eden Mehmet Ali Esmer İşçi Partisinin Çorlu’daki adayı oldu.

Halkçı Belediye’yi kurmak için geliyoruz.

Mehmet Ali Esmer yaptığı açıklamada halkın belediyesini kurmak için geldiklerin vurguladı. “bizler rantçı değil halkçı belediyeyi kurmak için geliyoruz. Bugün yolsuzluklar, pislikler ortaya saçıldı. Belediyeler siyası partilerin rant kapısına dönüştü. Benim hırsızım daha iyidir, anlayışları gelişti. Bunları ortadan kaldırmak için devrimci bir kadroya ihtiyaç var. Bizler bunu başarabilecek güçte bir partiyiz.

İşçi kenti olan Çorlu’da taşerona savaş açacağız.

Konuşmasına devam eden Mehmet Ali Esmer taşeron sistemine değindi. “bugün Çorlu’nun sosyo-ekonomik durumuna bakacak olursak işçi ağırlıklı bir şehirdir. Belediyeden tutun diğer her yerde çok sayıda taşeron işçisi çalıştırılıyor. Bizler önce belediyeden taşeronu kaldıracağız. İşçilerimizi köle olmaktan kurtaracağız. İşçilerimizin her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz.” Dedi.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr