TGB Sakarya'dan NATO'ya Hayır eylemi

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Sakarya, NATO'ya Hayır Haftası kapsamında Sakarya Üniversitesinde afiş ve bildiri çalışmalarının yanı sıra "NATO'nun Kirli Tarihi" isimli resim sergisi açtı

TGB Sakarya'dan NATO'ya Hayır eylemi

Norveç'te düzenlenen NATO tatbikatında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşman unsurlar arasında gösterildiği skandalın ardından bu haftayı "NATO'ya Hayır Haftası" ilan eden TGB'liler, üniversitelerde Türkiye'yi düşman ilan eden NATO'ya karşı Türk gençliğini bilinçlendirmek için üniversitelerde çeşitli faaliyetlerde bulundu.

Bu faliyetler kapsamında Sakarya üniversitesini afişlerle donatan Ve NATO'nun kirli yüzünün gözler önüne serildiği resim sergisi açan TGB liler, Tük halkını NATO'ya karşı bilinçlenmeye çağırdı.

TGB Sakarya İl Başkanı Emrecen Çelik yaptığı açıklamada şunları belirtti:

Türkiye,NATO tarafından yalnızca bir tatbikatla hedefe alınmamıştır. NATO, onlarca yıldır darbe, suikast, tertip ve provakasyon girişimleriyle Türkiye cumhuriyeti'ne. Yönelik düşman faaliyeti yürütmektedir.özellikle FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe Kalkışması ile birlikte,NATO'nun kirli emelleri bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkmıştır. NATO Mehmetçiğe sıkılan Amerikan kurşunlarıdır. NATO, Atatürk'ü silmek, Cumhuriyet'i yıkmak demektir.

Türkiye'nin geleceğini yaratacak vatansever Türk gençliği olarak sesleniyoruz:Ağır faturalar ödemeyelim, NATO'nun faturasını keselim.

Türkiye derhal NATO'dan ayrılmalıdır.

ulusal.com.tr

sakarya nato tgb