Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel: Bayrağını al Galatasaray Meydanına gel!

Türkiye 24 Nisan'da soykırım yalanına karşı ayağa kalkacak. İstanbul'daki eylemlerin merkezi Galatasaray Lisesi önü, saati 14.00 olacak. İzmir, Sivas, Eskişehir, Yozgat ve Antalya'da eylemler yapılacak. Sadece Türkiye değil, dünyanın dört bir yanındaki Türkler de soykırım yalanına, bulundukları noktalarda yanıt verecek. ABD'nin Başkenti Washington, Avustralya'nın Başkenti Sydney ve Almanya'nın başkenti Berlin bu noktalardan bazıları.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel: Bayrağını al Galatasaray Meydanına gel!

24 Nisan geldi, "soykırım" bahanesiyle başlatılan saldırı zirveye ulaştı. Bu saldırılara, dünyanın dört bir yanındaki Türkler eylemlerle yanıt verecek.

Eylemlerin en merkezi noktası İstanbul'da, Galatasaray Lisesi'nin önü olacak.

Yurttaşlar saat 14.00'te Galatasaray Lisesi önünde buluşacak. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek de eyleme katılacak.

Yurdun çeşitli bölgelerinde de eylemler yapılacak. İzmirliler Bostanlı Vapur iskelesi önünde saat 17.30'da buluşacak.

Eskişehir'de eylemin adresi Adalar olacak. Eylem saat 19.15'te başlayacak.

Yurt içindeki eylem yer ve saatleri şöyle:

İstanbul - Galatasaray Meydanı - Saat: 14.00 İzmir - Bostanlı Vapur İskelesi Saat : 17.30 Denizli - Maliye Önü Saat: 16.00 Sivas - Cumhuriyet Meydanı Saat: 14.00 Antalya - Kışlahan Saat: 14.00 Alanya Merkez - PTT önü Saat: 14.00 Eskişehir - Adalar Girişi Saat: 19.15 Alanya - PTT Önü Saat: 14.00 Kırıkkale - ADD Önü Saat: 17.00 Yozgat - Sarıkaya İlçe merkezi Saat: 13.00

Yurt dışındaki çok sayıda merkezde de eylemler yapılacak. Eylemler, ABD'den Avrupa'ya, hatta Avustralya'ya kadar uzanacak. Yurt dışındaki eylem yer ve saatleri şunlar:

Washington / ABD - Türk Büyükelçilği Önü / Saat: 10.00 Viyana / Avusturya - Christian Broda Platz / Saat : 18.30 Bern / İsviçre - Weisenhausplatz / Saat: 18.00 Frankfurt / Almanya - Paulskirche önünde Saat : 17.30

Eylemler Cuma günü ile sınırlı kalmayacak. 25 Nisan Cumartesi günü de İstanbul Bağdat Caddesi'nde büyük bir yürüyüş yapılacak. Bağdat Caddesi Forumu'nun düzenlediği yürüyüş saat 12.00'de, Şaşkınbakkal'da başlayacak. Yürüyüşün ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP milletvekili Süheyl Batum ve ressam Bederi Baykam'ın katılacağı bir forum yapılacak.

25 Nisan Cumartesi günü Almanya'nın başkenti Berlin'de de Türkler bir araya gelecek.