Kovid-19'u yenenler zorlu süreci anlattı

Ülkemiz yeni tip koronavirüsle etkin mücadelesini sürdürüyor. Zor sürecin ardından sağlığına kavuşan yurttaşların sayısı giderek artıyor. Korona galipleri taburcu edildikten sonra o zor süreci anlattı. Yurttaşlara uyarılarda bulundular.

Kovid-19'u yenenler zorlu süreci anlattı

Yeni tip koronavirüs tüm dünyanın kabusu oldu. Ülkemizde salgınla mücadele sürüyor. Virüse karşı verilen mücadeleyi kazanan her hasta yeni bir umut oluyor. Korona galipleri yurttaşları uyarıyor.

Antalya'da esnaf Sefa Gülmez, zorlu bir tedavi sürecini geçirip sağlığına kavuştu. Gülmez, hastalığı yendikten sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaretinde yaşadıklarını anlattı.

Gülmez, taburcu olduktan sonra 15 gün de evde karantinada kaldı. "Hayatımda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Gülmez, yurttaşlara da uyarılarda bulundu.

Malatya'da koronavirüs tedavisi tamamlanan 54 yaşındaki Süleyman Levent, çektiği videoyla sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

20 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Hastaneden ayrılmadan önce çektiği bu videoda sağlık çalışanlarının ilgisinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde Mağlıç çifti, yeni tip koronavirüse karşı verdikleri mücadeleyi kazandı.

Zorlu geçen sürecin ardından sağlıklarına kavuştular. O anları Halime Mağlıç böyle anlattı. Sağlıklarına kavuşmalarını sağlayanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ulusal.com.tr

koronavirüs