Ankara'da ''Türklerin Gözünden Pakistan sergisi'' açıldı

Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği “Türklerin Gözünden Pakistan'ın Renkleri" isimli fotoğraf sergisini açtı. Sergi açılışında konuşan Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Muhammad Syrus Sajjad Qazi Türkiye ile birlik vurgusu yaptı. Sergi 20 Ağustos’a kadar Ankara Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

Ankara'da ''Türklerin Gözünden Pakistan sergisi'' açıldı

Ankara’da Pakistan’ın renklerini gözler önüne seren sergi sanatseverlerle buluştu.

Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Ajansı, “Türklerin Gözünden Pakistan'ın Renkleri" isimli bir fotoğraf sergisi düzenledi. Sergi, Pakistan'ın 74’üncü Bağımsızlık Günü kutlamalarının bir parçası olarak Ankara Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.

Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Muhammad Syrus Sajjad Qazi sergi için düzenlenen törende konuşma yaptı. Qazi, kültür ve sanat alanında düzenlenen bu tür etkinliklerin de halklar arasında çeşitli boyutlardaki bağların pekiştirilmesine katkı sağladığını vurguladı.

Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu da törendeydi.

Sergide fotoğrafları bulunan İsmet Keten ve Metin Aktaş’a da plaket takdim edildi.

Sergide Anadolu Ajansı arşiv fotoğrafları ile Pakistanlı sanatçıların karelerinden oluşan 52 fotoğraf yer alıyor. Sergi, 20 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilecek.

ulusal.com.tr

# ankara # pakistan