TESK Genel Başkanı Palandöken'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından son derece önemlidir" dedi.

TESK Genel Başkanı Palandöken'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşmasının, millet şuurunun sağlamlığı ve demokrasinin güçlenmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

Palandöken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazetecilerin toplumun sesi olduğunu ifade etti.

Gazetecilerin dünyanın her yerinde, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı olduğuna işaret eden Palandöken, gücünü kamuoyu desteğinden alan basının, demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu kaydetti.

Palandöken, gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak için zor şartlar altında çalıştığını belirterek, "Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından son derece önemlidir." ifadesini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü TESK Genel Başkanı Palandöken