MHP'li muhalifler kongre tarihini belirledi

MHP’de merakla beklenen olağanüstü kurultay tarihi belli oldu. Bir araya gelen adaylar; Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan kurultay tarihi olarak 8 Mayıs Pazar gününü belirledi. Sinan Oğan’ın avukatı Kürşat Ergün, tüzük gündemiyle toplanacak olağanüstü kurultayda genel başkanlık seçiminin de yapılabileceğini söyledi.

MHP'li muhalifler kongre tarihini belirledi

MHP’de muhalifler buluştu, olağanüstü kurultay tarihini belirledi.

Ankara’da bir araya gelen genel başkan adayları Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan kurultay tarihi olarak 8 Mayıs Pazar gününü belirledi.

Bundan sonraki sürecin işleyişi konusunda uzlaşmaya vardıklarını belirten Sinan Oğan, Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağını da değerlendirdiklerini belirtti.

Kurultay’ı toplamakla görevli Çağrı Heyeti'nin resmi açıklamayı birkaç gün içinde yapacağı öğrenildi. Kurultay’ın hangi salonda yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sinan Oğan’ın avukatı Kürşat Ergün ise tüzük gündemiyle toplanacak kurultayın iki gün süreceğini belirtti, “kurultayda genel başkanlık seçimi de yapılabilir” dedi.

Aydınlık Gazetesi’ne konuşan Ergün, olağanüstü Kurultay’da Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu seçimlerinin de yapılabileceğini vurguladı.

ulusalkanal.com.tr