"Türkiye de Avrupa ülkeleri de NATO'dan çıkacak"

NATO'nun kirli yüzünü anlatmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. NATO ne zaman, hangi amaçla kurulmuştu? Hedefi neydi? Dün haberimizde izlemiştiniz. Bu kez NATO'nun Türkiye'deki faliyetlerini mercek altına aldık. USMER İstanbul Başkanı Ferit İlsever, Türkiye'yi hedef alan o tertipleri ve Türkiye'nin krizi nasıl çözeceğini anlattı.

ll. Dünya Savaşı sonrasında Amerikan'ın girişimi ile kurulan NATO "güvenlik örgütü" adı altında örtülü faaliyetler yürüttü. Amerika adına sömürü politikaları izleyen NATO Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra da o örtülü faaliyetlere devam etti. NATO özellikle Türkiye'de suikastlerle, darbelerle anıldı.

Sovyetler dağıldıktan sonra NATO bu kez de varlığını sürdürebilmek için "radikal islam tehdittir" algısına sarıldı. Hedef aldığı ülkeleri baskı altında tutabilmek için kanlı eylemler tezgahladı. USMER İstanbul Başkanı Ferit İlsever, 90'lardan sonra NATO'nun Tükiye'deki faaliyetlerini anlattı.

Sivas Madımak Katliamı, Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu suikastleri, 12 Eylül, 12 Mart darbeleri, Hrant Dink cinayeti, Ergenekon ve Balyoz kumpasları, 15 Temmuz darbe girişimi...

Türkiye'nin gündemine damga vuran ve on yıllarca etkisini sürdüren tüm bu tertiplerin ardında hep NATO vardı. Gladyo NATO'yu hep "maske" olarak kullandı.

Türkiye'de şuan bilinen 28 NATO üssü var. Amerikan gladyosunun kumanda merkezleri ise işte bu NATO üsleri. Onlardan biri de İncirlik...

İlseve'e göre Türkiye'nin NATO'dan bir an önce çıkması tarihi bir sorumluluk.

İlsever, Türkiye'nin kaçınılmaz yol haritasını çizdi.

ulusal.com.tr

türkiye vatan partisi nato ferit ilsever USMER