19 Mayıs'ta Atatürk Cumhuriyeti için Sıhhiye Meydanı'nda buluşuyoruz

19 Mayıs'ta Atatürk Cumhuriyeti için Sıhhiye Meydanı'nda buluşuyoruz

Ankaralılar 19 Mayıs Salı günü, saat 13.00’de Cumhuriyetimiz ve Vatanımız için Sıhhiye Meydanı’nda buluşacak. Tüm Ankaralıların davetli olduğu buluşmada 19 Mayıs coşkusu yaşanacak. 19 Mayıs’ta Sıhhıye Meydanı’nın görkemli bir mitinge ev sahipliği yapacağını Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz mitingin ayrıntılarını Ulusal Kanal’a anlattı. “Tarihî bir atılımın eşiğinde yeniden 19 Mayıs ruhuna sarılıyoruz” diyen Yılmaz miting de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yurttaşlara sesleneceğini belirtti. Yılmaz'ın açıklaması şöyle: "Büyük Atatürk önderliğinde İstiklâl Savaşıyla ve Cumhuriyet Devrimiyle kurulan Millî Devletimiz yıkım tehdidiyle karşı karşıyayken Vatan Partisi, Atatürk Devrimini kesin zafere ulaştırma kararındadır.

Bölücü ve gerici ittifaka karşı Atatürk Cumhuriyeti için 19 Mayıs Salı saat 13.00’de Sıhhiye Meydanı’ndayız. Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in katılacağı “Atatürk Cumhuriyeti İçin Vatan Buluşması” na tüm halkımız davetlidir. Türk Bayrağı Altında Birleştirdiğimiz Halk Hareketiyle Sıhhiye Meydanı’ndan Arslanlı Yol’a yürüyeceğiz."

Bağımsız, başı dik Türkiye için, Yurtta barış-dünyada barış için, Çağdaş ve mutlu bir Türkiye için, Birlik ve bütünlük içinde yeni zaferler için Haydi Türkiye, Haydi Ankara göster kendini! Bayrağını al, Sıhhiye'ye gel. 19 Mayıs Salı Saat: 13.00 Sıhhiye Meydanı-Ankara

vatan partisi Doğu Perinçek 19 Mayıs kutlamaları atatürk cumhuriyeti ankara sıhhiye meydanı