AKP'li Özdağ tarih verdi

AKP erken seçim için tarih verdi. Manisa'da partisinin Danışma Meclisi'nde konuşan Selçuk Özdağ, erken seçimlerin 25 Kasım Çarşamba günü yapılacağını iddia etti. Ancak AKP'li Özdağ'ın verdiği 25 Kasım tarihi, çarşamba gününe denk geliyor.

AKP'li Özdağ tarih verdi

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ erken seçim tarih verdi.

Partisinin Yunusemre İlçe Teşkilatının düzenlediği Danışma Meclisi'nde konuşan Selçuk Özdağ, erken seçimin 25 Kasım 2015 günü olacağını iddia etti. Ancak Özdağ'ın verdiği 25 Kasım tarihinin Çarşamba gününe denk gelmesi dikkat çekti.

Özdağ, "Türkiye’nin bölgesel ve küresel aktör, güçlü ülke olmasını engelleyemeyecekler. Ama bunun için AK Partinin tek başına iktidar olması gerekiyor. 25 Kasım’da Allah izin verirse tekrar seçim yapılmasını bekliyorum." dedi.

Türkiye’nin PKK ve Paralel yapı gibi iki ana problemi olduğunu belirten AKP'li Selçuk Özdağ CHP ile koalisyon konusuna da değindi. Özdağ, "CHP kırk yamalı bohça. ‘Ermeni soykırımı var’ diyen Milletvekilleri var. Böyle diyen bir partiden, Milletvekilinden ne hayır gelir? Ermeni soykırımı asla olmamıştır. ‘Yolumuz Mahir Çayan’ın, Sinan Cemgil’in yolu. Deniz Gezmiş’in yolu’ diyorlar. Bunlar askere, polise kurşun sıkan, öldüren kişiler. Bunların ki sadece akan suyu bulandırma gayesi. Böyle bir parti ile koalisyon yapılır mı?" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr