Çukur 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çeto ortalığı karıştırdı (Çukur 2. Sezon 24. Bölüm Fragman izle)

Show TV'de ekrana gelen Çukur'un 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde neler olacak?

Show TV'de ekrana gelen Çukur'un 57. yeni bölüm fragmanı dizinin hesaplarından paylaşıldı.

Mahalleye giden Çeto, Koçovalılar'ın karşısına çıkıyor ve Vartolu ile Celasun'un kendi adamları olduğunu söylüyor. Vartolu'nun sağ kolu olduğunu söyleyen Çeto, Celasun'a ise Cumali'yi vurmak için silah verdiğini söylüyor.

Vartolu ile karşılaşan Çeto, "Bu İdris bey ve saz arkadaşları kahvedeymiş doğru mu" diye soruyor.

Vartolu Sadettin ise "hı hı kahvede gidip el mi öpecen, öp öp vaktidir" yanıtı veriyor. Çeto ise "haklısın bence de vaktidir artık" yanıtını veriyor.

Kahvenin önüne gelen Çeto'nun karşısına çıkan İdris, "Salih ne diyor lan bu herif" diyor. Çeto ise "sizin haberiniz yok muydu, Vartolu benim sağ kolumdu" diyor. Çeto, "e bunların hiçbir şeyden haberi yok Vartolu" diyor.

Sinirlenen Vartolu Çeto'nun üzerine yürüyor. Yamaç Vartolu'yu sakinleştirmeye çalışıyor. Çeto "ha bir de o damat, sana verdiğim o tabancayı ne yaptın, hani Cumali abiyi vurmak için" diyor.

İkinci fragman da yayınlandı

“O adam bana teker teker her şeyi anlattı. O adam benim ismimi biliyor!” sözleriyle Çeto’nun yakasına yapışan ve onun beklenmedik tepkisiyle öfkesine hakim olamayan Mahsun’un, Çeto’ya yumruk attığı tanıtımda ikilinin arasında ipler kopuyor. Gözyaşlarına hakim olamayan Mahsun’un çaresizliği dikkat çekerken, Yamaç’a yakalanan Selim ve Sena’nın ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

çukur