Yerel seçimlerden halk meclislerine

İşçi Partisi Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Ertaç Zileli'nin seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği Ümit Zileli gönüllüleri toplantısı İşçi Partisi Şişli İlçe Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yerel seçimlerden halk meclislerine

Toplantı, İlçe Başkanı Erdoğan Aslanoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Arslan'ın konuşmasından sonra söz alan Ümit Zileli konuşmasına, sekiz aydır Şişli'de gece gündüz çalıştıklarını belirtirek sözlerine şöyle devam etti:

"Dirençli ve çalışkan bir parti olduğumuzu gösterdik. Amacımız ve inancımız ise seçimleri kazanmaktır. Bizim arkamızda yalnızca siz varsınız, halkımız var. Bizim siyasete olan bakış açımızda, 'bayrak, hırsızlık ve alçaklık' yan yana duramaz."

Toplantıya katılan Ümit Zileli gönüllüleri, çalışmaları daha da hızlandırma kararı aldı. Toplantı sırasında söz alan İstanbul Çapa Tıp Fakültesi öğrencisi olan Demet Turgut ise "Yerel seçimler iktidara yürüdüğümüz ilk adımdır." diyerek belediyelerin halka temas etme araçları olduğunu belirtti.

Ümit Zileli tekrar söz alarak gerçekleştireceği projelerinden bahsetti. Zileli "Şişli'deki yeşil alan oranı binde iki. TOKİ'nin her yeri işgal etmesinin karşısında duracağım" diyerek ilçelerdeki yeşil alan kullanımının ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Toplantıda mahalle çalışmaları değerlendirildi, son hafta hazırlıkları ve hedefleri masaya yatırıldı. Ümit Zileli ile birlikte halk meclislerine ilk adımların atılması ve mahalle komitelerinin kurulması kararı verildi. Toplantının sonunda ise bir kadın yurttaş, Ümit Zileli'yi tüm gücüyle desteklediklerini ve tek çözüm yolunun bu partide olduğunu belirterek İşçi Partisi'ne üye oldu.

ulusalkanal.com.tr