Nusaybin'de şehit sayısı yükseldi

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lılar polise ateş açtı. Çıkan çatışmada 2 polis şehit oldu. İlçede tansiyon yüksek. SAS komandoları ve Özel Harekat polisnin ortak yürüttüğü operasyonlarda 2 PKK'lı öldürüldü, 2 PKK'lı da yaralı olarak kaçtı. Birçok bombalı tuzak ise imha edildi

Nusaybin'de şehit sayısı yükseldi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada 2 polisi şehit oldu. SAS komandoları ve Özel Harekat polislerinin ortak yürüttüğü operasyonlarda ise 2 PKK'lı öldürüldü.

Fırat Mahallesi'nde hendek ve barikatları kaldırmak için mahalleye zırhlı araçlarla giren polis ekiplerine PKK'lılar ateş açtı. Çıkan çatışmada 2 polis yaralandı.

Hastaneye kaldırılan ağır yaralı polisler tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

İlçede bulunan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Özel Harekat polisleri, çevik kuvvet ekipleri ve SAS komandoları PKK'ya karşı ortak operasyon yürütüyor.

Çatışma seslerinin yükseldiği ilçede iki terörist etkisiz hale getirildi. İki teröristin ise yaralı şekilde silahlarını bırakarak kaçtığı öğrenildi.

Özellikle Abdülkadirpaşa ve Fırat Mahallelerinde ki bombalı tuzaklar tek tek imha edildi. Yeni tuzakların yapılmaması için de bölgede güvenlik önlemi alındı.

Ayrıca teröristlerin mahallerde vatandaşların evlerini sığınak olarak kullanmak istediği, ancak halkın buna izin vermediği öğrenildi. PKK'lıların da bazı evleri fişlemek için kırmızı boya ile çarpı işareti attığı görüldü.

PKK'lılar Nusaybin kırsalında da polisi hedef aldı. Teröristler, köy yoluna tuzakladıkları patlayıcıyı polis zırhlı aracının geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlamanın aracın geçişinden hemen sonra meydana gelmesi faciayı önledi.

ulusalkanal.com.tr

mardin 1 şehit acı haber