Türk profesörler Avrupa Romatoloji Kongresi'nde büyük bir başarıya imza attı

Türk profesörler Avrupa Romatoloji Kongresi'nde büyük bir başarıya imza attı. Avrupa'nın en büyük Romatoloji Kongresinde, yumurta kabuğu zarının kireçlenme tedavisinde ağrı ve tutukluğu gidermeye yardımcı olduğu kanıtlandı.

Türk profesörler Avrupa Romatoloji Kongresi'nde büyük bir başarıya imza attı

Londra'da 16'ıncısı düzenlenen Avrupa'nın en büyük Romatoloji Kongresinde Türk Profesörler önemli bir başarıya imza attı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Nurten Eskiyurt koordinatörlüğünde 8 üniversite hastanesinde 186 hastada gerçekleştirilen bilimsel araştırma, Avrupa'da kabul gördü.

Prof. Dr. Eskiyurt kanıta dayalı bilimsel araştırmalar sonucu doğal yumurta kabuğu zarının kireçlenme tedavisinde ağrı ve tutukluğu gidermeye yardımcı olduğunu kanıtladığını açıkladı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Merih Sarıdoğan'da çalışma ile açıklamada bulundu.

Sakatlığa varabilen sorunlara yol açan rahatsızlığa karşı bulunan tedavi yöntemi yumurtaya alerjisi olmayan herkesde uygulanabiliyor.

ulusalkanal.com.tr