Osman Pamukoğlu'ndan önemli açıklamalar

HEPAR Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 24 Haziran seçimlerinde neden Vatan Partisi'ne destek vereceklerini Ulusal Kanal özel yayınında anlattı. FETÖ ve PKK'ya karşı kararlı mücadeleyi Vatan Partisi'nin verdiğini söyleyen Pamukoğlu, Amerika'ya karşı da tek tavır alan ismin Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'in olduğunu söyledi.

Osman Pamukoğlu'ndan önemli açıklamalar

Türkiye'nin sorunlarına dikkat çekti. Vatan Partisi'nin Türkiye'yi tehdit eden FETÖ, PKK ve Amerika'ya karşı kararlı mücadelenin adresi olduğunu vurguladı.

HEPAR Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 24 Haziran seçimlerinde Vatan Partisi'ni destekleme kararının gerekçelerini Ulusal Kanal Özel yayınında anlattı.

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Eray Çelebi ve Aydınlık gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik'in sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, Vatan Partisi'nin PKK ve FETÖ mücadelesine dikkat çekti.

Yıllarca canı pahasına PKK terörüne karşı mücadele eden emekli Tümgeneral Pamukoğlu'na Perinçek Öcalan görüşmesi de soruldu. Pamukoğlu, Perinçek'in o görüşmede PKK'nın gücünü zayıflattığını söyledi.

Türkiye'nin vatan savaşı verdiğini belirten Pamukoğlu, Vatan Partisi'nde kurmaylık düzeyinde askerlik yapan kadrolar olduğunu ifade etti.

NATO'nun ticari bir örgüte dönüştüğünü belirten Pamukoğlu, Türkiye'deki çıkış yolu için Milli Hükümet çağrısı yaptı.

HEPAR lideri, 24 Haziran için aldıkları karara partisinin uyacağını bir kez daha vurguladı.

Pamukoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

"Dünya'da bütün olup bitenler I. Dünya Harbi öncesi duruma benziyor. ABD 'Suriye'den çekiliyorum' dediği zaman İran'a yönelik saldırganlığının artacağı belliydi. Suriye PKK'sı olan PYD'nin kontrol ettiği bölgeye 6 Fransız bataryası yerleştirildi. ABD'nin PYD'ye verdiği yardımlar ortada. Doğu Akdeniz ve Ege'de de Türkiye'yi kuşatma projesi var.

Vatan Partisi ile ekonomik ilkelerimiz aynıdır, siyasi söylemlerimiz, tam bağımsızlık şiarımız aynıdır.

Atatürk devrimlerini en fazla savunan parti Vatan Partisi'dir. Onun kadroları ve üyeleridir. Bir tek Vatan Partisii HDP kapatılacak diyor ve PKK silahla ezilecek diyor.

FETÖ Türkiye'de sadece bir partinin tüm liderlerini Silivri'ye gönderdi o da Vatan Partisi. FETÖ, kozmik odalara kadar girdi, onu kimse durduramıyordu. Fethullahçılar en çok Vatan Partisi ile uğraştı.

Doğu Perinçek aday değil mi? Hukuki, yasal olarak aday. Niye görmezden geliyorlar? Edirne cezaevine gidiyorlar, Selahattin'i yardımcı yapalım diyorlar, anadilde eğitimi savunuyorlar ama Doğu Perinçek'i görmezden geliyorlar.

Benim için pratik olan üyeleri serbest bırakmaktı, bu benim için en rahat seçenekti. Ben gücü bir yere karşı toplamayı tercih ettim. Vatan Partisi'nin söylemlerini ve maruz kaldığı saldırıları düşünmek onu desteklemek için yeterli olacaktır.

Atatürk devrimlerini ve tam bağımsızlığı her gün, her saat savunan tek parti Vatan Partisi'dir.

ABD'de karşı çıkmadan FETÖ ve PKK ile mücadele edilemez. Bunu yapan tek parti Vatan Partisi'dir.

Perinçek'in Öcalan'la görüşmesinin sorulması üzerine emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu: O dönem Hakkari'deydik. Biz şöyle tartarız, bu PKK'nın gücünü artıran mı, azaltan bir hareket mi? Perinçek'in o günkü ziyareti PKK'nın gücünü azalttı.

Osman Pamukoğlu: Bugün Vatan Partisi'nin ABD'ye söylediğini söyleyebilecek bir parti başkanı var mı? ABD'ye kafa tutabilecek biri var mı?http://aydinlik.com.tr/176750 #HeparVatanDiyor

Perinçek'in Öcalan'la görüşmesinin sorulması üzerine emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu: O dönem Hakkari'deydik. Biz şöyle tartarız, bu PKK'nın gücünü artıran mı, azaltan bir hareket mi? Perinçek'in o günkü ziyareti PKK'nın gücünü azalttı.

Ben Şevket Süreyya'nın kadro tanımına inanıyorum. Kadro yoksa hiçbir şey yok, kadro varsa mücadele var. Mustafa Kemal, o kadroları yarattığı için savaşabildi.

Bir Milli hükümet kurulmalıdır. Milli hükümeti en çok Vatan Partisi söylüyor. Burada insanların 'Listede yerim yok' gibi şeylerden soyutlanması gerekiyor."

ulusal.com.tr