CHP'den Sağlık Bakanlığı’na koronavirüs teşekkürü

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, koronavirüse karşı alınan önlemler nedeniyle Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti. Parti Meclisi devam ederken açıklama yapan Öztrak, “Ülkemiz, koronavirüsün en son girdiği coğrafyalardan biri oldu” dedi. Öztrak, ayrıca paniğe karşı uyarıda da bulundu.

CHP'den Sağlık Bakanlığı’na koronavirüs teşekkürü

CHP’den Sağlık Bakanlığı’na koronavirüs teşekkürü geldi.

CHP, 37’inci Olağan Kurultay öncesi son Parti Meclisi toplantısını yaptı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, toplantı devam ederken kameralar karşısına geçti. Öztrak’ın gündeminde koronavirüs vardı. Öztrak, Sağlık Bakanlığı’na gayreti nedeniyle teşekkür etti.

Öztrak, paniğe karşı uyarıda da bulundu.

Öte yandan Parti Meclisi toplantısında 28-29 Mart’ta yapılacak kurultayın koronavirüs nedeniyle ertelenip ertelenmemesi de konuşuldu. Toplantıda kurultayın ertelenmesi veya farklı tedbirlerin alınması için CHP Merkez Yönetim Kurulu’na yetki verildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile kurultaya ilişkin görüştüğü öğrenildi. Bakanın kurultayın ertelenip ertelenmemesi için “Birkaç gün bekleyin. Kesin bir kararı hemen vermeyin” dediği ifade edildi.

ulusal.com.tr

chp koronavirüs faik öztrak