Turizmde hareketlilik başladı

Normalleşme süreciyle birlikte turizmde hareketlilik başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Yeniden başlamak için Türkiye'nin renkleri sizi bekliyor" sloganıyla, ülkenin doğal ve tarihi zenginliğine dikkat çeken yeni bir tanıtım filmi hazırladı. Yurt dışı rezervasyonların da açılmasıyla Temmuz ayında yüzde 70 doluluk hedefleniyor.

Turizmde hareketlilik başladı

Türkiye, turizmde yeni sezona hazır… İşletmeler salgın koşullarına uygun olarak hazırlıklarını tamamlarken, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yeni tanıtım filmi medyada yayınlanmaya başlandı.

"Yeniden başlamak için Türkiye'nin renkleri sizi bekliyor" sloganı kullanılan tanıtım filminde, Türkiye'nin farklı bölgelerinden doğal ve tarihi zenginliklere dikkat çekildi.

Filmde, Karadeniz’in yaylalarından Akdeniz'in geniş sahillerine, tarihi açık hava müzelerinden kanyon sporcularına kadar renkli görüntüler yer aldı.

İşletmelerde yurt dışından rezervasyon hareketliliği başladı. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Taceddin Özden, Temmuz ayında yüzde 70 oranında doluluk beklendiğini belirtti.

Özden, tesisleri tüm hazırlıkların salgın önlemleri kapsamında yapıldığına dikkat çekti.

ulusal.com.tr

normalleşme