Erdoğan'ın katılacağı Dünya Kadınlar Günü etkinliği iptal oldu

Dün Bursa'da meydana gelen ve Türk Metal Sendikası üyesi 7 kadının hayatını kaybetmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı Dünya Kadınlar Günü etkinliği iptal oldu.

Erdoğan'ın katılacağı Dünya Kadınlar Günü etkinliği iptal oldu

Dün Bursa'daki kazada Türk Metal Sendikası üyesi 7 kadının hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

ERDOĞAN'IN KATILACAĞI ETKİNLİK İPTAL OLDU

"Trafik kazası bizi derinden yaraladı" diye yazan Erdoğan, kendisinin de katılacağı Dünya Kadınlar Günü etkinliğinin iptal olduğunu duyurdu.

Erdoğan'ın mesajları şu şekilde:

Dünya Kadınlar Günü arefesi yaşanan ve Türk Metal Sendikası üyesi 7 vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası bizi derinden yaraladı.

Bu elim kaza sonucu Türk Metal Sendikası tarafından düzenlenecek ve benim de katılacağım Dünya Kadınlar Günü etkinliği iptal olmuştur.

Türk Metal Sendikası'nın Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak için Ankara'ya gelirken trafik kazasında hayatını kaybeden:

Elvan Mutlu

Fatma Hacıoğlu

Güleydan Sezer

Leyla Çiçek

Leyla Yalçın

Meyse Keskin ve

Özlem İnan kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum.

Türk Metal Sendikası camiası başta olmak üzere, kadın-erkek tüm emekçi kardeşlerime baş sağlığı dileklerimi ifade ediyorum.

Ebediyete uğurladığımız kardeşlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki tüm kadınların #8MartDünyaKadınlarGünü'nü tebrik ediyorum.

ulusalkanal.com.tr

erdoğan Dünya Kadınlar Günü Türk Metal Sendikası