Balıkesirspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çoğluğu teknik heyeti düşündürüyor

PTT 1'İNCİ Lig'de galibiyet hasretine Samsunspor deplasmanında son vermek isteyen Balıkesirspor'da sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Balıkesirspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çoğluğu teknik heyeti düşündürüyor

Abdülhamit, Yiğitcan, Yago ve Dilaver'in sakat olduğu kırmızı beyazlılarda Sankoh ile Yiğit Gökoğlan ise cezalı. Takımın başında çıktığı 3 lig, 1 de kupa maçında galibiyetle tanışamayan teknik direktör Fikret Yılmaz, Ragıp'ı sakatlığı bulunmasına rağmen ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

Samsun'da şansa da ihtiyaçları olacağını söyleyen Yılmaz, "Çok önemli eksiklerimiz var. Ragıp sakat ama orta sahada fazla alternatifimiz kalmadığı için sakat sakat oynatacağız. Neredeyse hamle yapacak tek bir oyuncumuz yok. Böyle bir ortamda Samsun'a gidip çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Herşeye rağmen en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Samsun'dan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi. Sakatlardan Abdülhamit'in tedavisi Hollanda'da sürecek.

BAKLAVALI MORAL

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Pala ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesirspor'un antrenmanını izledi. Başkan Pala, teknik kadro ve futbolculara baklava ikram ederek Samsunspor deplasmanı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Başkan Feyyaz Çiftçi, Pala'ya imzalı Balıkesirspor forması hediye etti. DHA