7 milyon 426 bin TL dolandırdılar! Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat Perşembe izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler oldu? Müge Anlı 6 Şubat Perşembe...

7 milyon 426 bin TL dolandırdılar! Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat Perşembe izle

50 yaşındaki Gülizar'ı bulmak için eşi Mustafa ve kızı Müge Anlı'ya başvurmuştu. Dün gece Mustafa, Gülizar'ı buldu. Şizofreni hastası Gülizar, tek başına bir evde bulundu. Pencereden kocam bana şiddet uyguluyor dedi fakat gerçekler çiftin kızı ve sağlık raporları devreye girince ortaya çıktı. Şizofreni hastası Gülizar, hastaneye yatırıldı.

7 aydır kayıp olan Ömer Öztan bulundu. Kız kardeşi Müge Anlı'ya başvurmuştu. Bugün Ömer Öztan, canlı yayına katıldı. Uzun süredir işsiz kalan 44 yaşındaki Ömer Öztan, telefonunu kaybettiğini ve uzun süredir sokaklarda yaşadığını anlattı. Müge Anlı ise Ömer'e iş bulacağını söyledi. Ömer'in kardeşi Gülseven canlı yayına katıldı. Yaşadıkları zor hayatı anlattı. Ömer ise kardeşine çalışmadan gitmeyeceğini söyledi. Müge Anlı, Bursa Belediye Başkanı'ndan yardım istedi. Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar canlı yayına telefon ile bağlanıp, "Ömer için üzerimize düşen her şeyi yapacağız" dedi.

Dolandırıcılık davası ise son hızıyla devam ediyor. Davanın nasıl ortaya çıktığını buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Bugün canlı yayına 11 mağdur katıldı. Hepsi nasıl dolandırıldığını ve tehdit edildiğini anlattı. Canlı yayına telefon ile katılan İhsan Çapar'ın köyünün muhtarı Seyfettin Çiftçi, köyün 2500 kişilik bir köy olduğunu ve tüm mağdurların dolandırıldıktan sonra kendisine geldiğini söyledi. O zamandan sonra yapacağı bir şey olmadığını söyledi. Şimdiye kadar ortaya çıkan mağdurların 7 milyon 429 bin TL dolandırıldıkları öğrenildi. Daha çok mağdurun olduğunu da belirten konukların iddiaları ile diğer kişilerin dolandırılma miktarları eklenince rakamın nereye kadar gideceği merak konusu oldu.

MÜGE ANLI 6 ŞUBAT PERŞEMBE İZLE

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı müge anlı izle Müge Anlı özet