Beştepe'de kritik görüşme

Ankara'da, Millet İttifakı'nın yanı sıra Cumhur İttifakı'nda da hareketlilik vardı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 1 saat süren görüşmede yeni Anayasa, Boğaziçi eylemleri ve erken seçim tartışmalarının gündeme geldiği belirtildi. İki liderin bu konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

Beştepe'de kritik görüşme

Boğaziçi eylemleri ve Yeni Anayasa ve erken seçim tartışmaları. Siyasetteki kritik başlıklar için Beştepe'de önemli bir zirve yapıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ağırladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşme sonrası her resmi açıklama gelmedi.

Zirvede, Erdoğan'ın açıkladığı yeni Anayasa konusunun ele alındığı belirtildi.

MHP lideri Bahçeli, Boğaziçi eylemleri üzerinden önemli uyarılar yapmış, "Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynanıyor" demişti. Beştepe'deki görüşmede iki liderin eylemler hakkında görüş alışverişi yaptığı kaydedildi.

Erdoğan ve Bahçeli'nin masaya yatırdığı bir diğer konunun ise son dönemde muhalefet partilerinin sıkça yaptığı erken seçim çağrısı oldu.

Cumhur İttifakı'nın geleceği de masadaki önemli konulardan biriydi.

Aynı zamanda ekonomideki gelişmeler ve terörle mücadele son duruma ilişkin Erdoğan'ın Bahçeli'ye bilgi verdiği belirtildi.

türkiye erdoğan mhp devlet bahçeli son dakika anayasa mahkemesi görüşme Bahçeli Zühtü Arslan