Silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde yaşanan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında, etrafındakilerle tartışırken silahına sarılan saldırganın doktor Erkal Çetin'i yaraladığı görülüyor

Silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Doktor'un hastanenin acil servisinde vurulma anı an be an işte böyle görüntülendi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaydedilen bu görüntüler Türkiye'de şiddetin vardığı boyutu ortaya koydu. Acil Servis Doktoru Halil İbrahim Erkal Çetin'in vurulma anı güvenlik kameralarına bakın nasıl yansıdı.

Kamera kayıtlarında saldırgan Z. O.'nun etrafındaki insanlarla bir tartışma içerisinde olduğu görülüyor. İddiaya göre bilinmeyen bir nedenle güvenlik görevlileriyle tartışan Z. O. silahını çekerek tehditler savurdu.

Z. O. elindeki silahı etrafına doğrultarak tartışırken, çıkan arbedede Doktor Erkal Çetin arbede esnasında ateş alan silahla yaralandı. Çetin'in yere düşmesi de kayıtlarda açıkça görülüyor.

Silah sesi üzerine iki polisin olay yerine geldiği ve saldırganın ellerini havaya kaldırarak teslim olduğu görüldü. Bu sırada hastane çalışanları da doktor Çetin'e müdahale etme çabasında.

17 Aralık Perşembe günü yaşanan olayda Z. O. polis tarafından olay yerinde yakalanırken, ayağından yaralanan doktor Çetin de hastanenin ortopedi servisinde tedaviye alınmıştı.