‘İSİMSİZ111’ eski F tipi çıktı!

Önce Dolmabahçe ve Sultanahmet'teki bombalı eylemler, ardından Emekli Albay Fehmi Altınbilek suikasti... Bu 3 olay ile F tipi örgüt arasında bağlantı çıktı. 3 olay da, daha önce sosyal medyada gündeme getirilmişti. Tweetleri atan "İSİMSİZ 111" adlı hesabın meslekten ihraç edilen polisler tarafından yönetildiği saptandı.

‘İSİMSİZ111’ eski F tipi çıktı!

3 ayrı kanlı saldırıyı, önceden sosyal medyada duyuran sosyal medya hesabının sırrı çözüldü. Sosyal medya hesabını, F tipi polislerin yönettiği anlaşıldı.

1 Ocak 2015'te Dolmabahçe Sarayı'nda ve 6 Ocak'ta Sultanahmet'te yapılan bomblaı saldırılar çok önceden "isimsiz111" adlı bir sosya medya hesabından duyurulmuştu. Aynı sosyal medya hesabı, suikast düzenlenen Emekli Albay Fehmi Altınbilek'i hedef alan iletiler de paylaştı. 1 Ocak 2015'teki paylaşımda, "Öyle bir gün gelecek ki derin devletin AKP’yi Fehmi Altınbilek sayesinde ele geçirdiğine tüm Türkiye şahit olacaktır... Fehmi Altınbilek ve ekibinden uzak durun" yazıldı.

Hürriyet gazetesi'nin haberine göre, bu hesabı yöneten kişiler İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevliyken meslekten ihraç edilen polisler olduğu tespit edildi.

ulusalkanal.com.tr