Trump: "Kaybedersem beni bir daha göremezsiniz"

Amerika Birleşik Devletleri Kasım ayında yapılacak genel seçimlere hazırlanıyor. Seçim günü yaklaştıkça başkan adaylarının söylemleri de sertleşiyor. ABD Başkanı Trump Kuzey Carolina'da yaptığı son mitingde, şaşırtıcı bir açıklama yaptı, Başkan adayı Joe Biden'a kaybedersem" sizinle bir daha konuşmam" dedi. Biden’dan yanıt gecikmedi, sosyal medyadan "Mesajı onaylıyorum" diye seslendi.

Trump: "Kaybedersem beni bir daha göremezsiniz"

ABD'de başkanlık seçimlerine az bir süre kaldı. Kasım ayında yapılacak seçim öncesi ABD Başkanı ve Başkan adayı Donald Trump ve Demokrat Parti'den başkan adayı olan Joe Biden, birbirlerini hedef almaya devam ediyor...

Donald Trump, son olarak Kuzey Carolina'da miting yaptı. İlginç bir çıkış yaptı. Destekçilerine, "kaybedersem sizinle konuşmam" dedi.

- "Eğer Joe Biden'a seçimi kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Sizinle bir daha konuşmam, beni bir daha görmezsiniz".

Trump'ın bu çıkışına rakibi Joe Biden'dan yanıt gecikmedi. Biden, bu sözleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ""Ben Joe Biden ve bu mesajı onaylıyorum" dedi.

Trump'ın miting konuşmasındaki bir diğer gündemi de ABD Yüksek Mahkemesi'nin Yargıç Ruth Bader Ginsburg'un ölümü oldu. ABD Başkanı, haftaya yerine birinin seçilebileceğini ifade etti.

Buna karşılık Demokrat Parti , Ginsburg'un yerini dolduracak kişiyi 3 Kasım'daki seçimleri kazanan kişinin seçmesi gerektiğini ifade ediyor.