Oygür'ün yoğun programı devam ediyor

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tülin Oygür, Ankaralıların sorunlarını dinlemeye devam ediyor

Oygür'ün yoğun programı devam ediyor

Abidinpaşa’da halkla buluşan Oygür’ün Mamak’taki bir diğer adresi şehrin en önemli ibadet merkezlerinden Hüseyin Gazi türbesiydi. Hüseyin Gazi tepesinde bulunan cemevini ziyaret eden Oygür, Hüseyin Gazi Derneği ve Vakfı yöneticileriyle görüştü. Vakıf Başkanı Gülağ Öz ve Cemevi Dedesi Hüseyin Bey'le sohbet eden Oygür, Ankara'nın en yüksek 2. noktasındaki vakıf yerleşkesini gezdi.

Hüseyin Gazi Cemevini ve türbeyi koruma altına alacağını belirten Oygür, cemevine çıkan yolların, Hüseyin Gazi adına yakışır şekilde yapılması gerektiğini belirtti.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE BULUŞTU

Tülin Oygür’ün ziyaret ettiği bir diğer adres ise Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği oldu. Terör örgütünün siyasi uzantılarının sözde muhalefete destek olduğu günlerde, Oygür şehit yakınları ve gazilerin sesine kulak verdi. Oygür, gaziler ve şehit aileleri için sosyal alanların sayısının artırılması gerektiğini belirtti. Dernek temsilcileri, gaziler arasında ayrımcılık yapılmaması gerektiğini belirterek Oygür’e seçimlerde başarılar diledi.

ankara vatan partisi aday tülin oygür cemevi hüseyin gazi türbesi