CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlı'na emekliler ile buluştuğu toplantıda ayakkabı fırlatıldı. Ayakkabı fırlatan kişi hemen etkisiz hale getirildi. Protestocunun babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığı ve iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşmasına rağmen özlük haklarının verilmediği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir toplantıda CHP yöneticilerine ayakkabı fırlatıldı. Ayakkabı fırlatan kişi salondan çıkarıldı.

Olay, Kılıçdaroğlu'nun emekliler ile buluştuğu toplantıda yaşandı. Toplantı bittikten sonra salondaki bir kişi, "Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı" diyerek ayakkabılarını fırlattı.

O ayakkabının fırlatıldığı masada, CHP yöneticileri oturuyordu. Ayakkabıyı fırlatan ve isminin Yunus Emrah S. olduğu öğrenilen kişiye müdahale edildi. Yunus Emrah S. salondan çıkarıldı. Salondan çıkarıldığı sırada da "Bu düzenin Allah belasını versin" ve "kahrolsun bu düzen" diye bağırdığı duyuldu.

Yunus Emrah S. korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirildi. Sonra da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yunus Emrah S'nin, toplantının yapıldığı otele sabah saatlerinde geldiği ve Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu ifade edildi.

Ayakkabı fırlatan kişinin babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşine ait kimya fabrikasında çalıştığı ve iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşan babasına özlük haklarının verilmediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu saldırıyla ilgili ilk olarak "akıl sağlığı yerinde olmayabilir" ifadelerini kullandı. CHP liderinin açıklama yapması bekleniyor.

chp kemal kılıçdaroğlu ayakkabı