HDP'nin kutlamasında terör örgütü marşları!

Diyarbakır'da yerel seçim sonuçlarını kutlamak için HDP İl Başkanlığında toplanan kalabalık PKK propagandası yaptı. Düzenlenen programda terör örgütü PKK'yı övücü sözde marş okundu, ölen teröristler için 'saygı duruşunda' bulunuldu

Diyarbakır'da 31 Mart seçimlerinden aldığı sonucu kutlamak için bir araya gelen HDP'liler, terör örgütü PKK için marş okudu...

Bir grup HDP'li il binasındaki konferans salonunda toplandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, HDP'den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı da törene katılan isimlerdendi.

Programda terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı, ölen teröristler için "saygı duruşunda" bulunuldu.

PKK'lılar için övücü marşlar okundu.

Etkinliğe, HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa Farisoğulları ile Salihe Aydeniz ve HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk de katıldı.

Bu görüntülerle ilgli Diyarbakır Başsavcılığı harekete geçti. HDP Diyarbakır Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı ve Hülya Alökmen ile HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk hakkında “terör” soruşturması başlatıldı.

hdp kutlama