İşte YPG'deki yabancı teröristler

Amerika yine suçüstü yakalandı. Terör örgütlerine verdiği destek yine belgelendi. Afrin Harekâtında ele geçirilen fotoğraf makinalarından çoğu Amerikalı yüzlerce yabancı uyruklu teröristin fotoğrafı çıktı. PKK/PYD saflarında Amerikalı keskin nişancılar ve ABD ordusunda görev yapmış ağır silah uzmanları da yer alıyor.

Terör örgütlerine desteği defalarca belgelenen Amerika'nın, terör örgütü saflarında savaşan askerleri de ortaya çıktı.

Afrin'de 9 kahraman askerimizin şehit olduğu Kelpete bölgesinde ele geçirilen iki flash bellek çoğu ABD'li olan yabancı teröristlerin örgüte verdiği desteği ortaya koydu.

Hain saldırının yapıldığı tünellerdeki özel odalarda bulunan flashlarda PKK/PYD saflarında savaşan 422 yabancı teröristin görüntüleri ve isimleri var.

Çoğu Amerikalı olan yabancı uyruklu teröristlerin arasında ABD'li keskin nişancılar, silah eğitmenleri, ABD ordusunda görev yapmış ağır silah uzmanları ve ABD Özel Kuvvetler'de görev almış eski askerlerin olduğu da belirlendi.

Yapılan incelemelerde 422 yabancı teröristin 29'unun öldürüldüğü de belirlendi.

Yabancı teröristler arasında Amerikalıların yanı sıra Fransa, Japonya, Cezayir, Kanada, İngiltere, Almanya, Hollanda, Danimarka, Slovenya, Avustralya ve İspanya vatandaşlarının da bulunduğu görüldü.

ulusal.com.tr

terörist YPG