Zili çalıp sprey sıktılar, yaşlı kadın bağırınca kaçtılar

ERZURUM'da biri başı açık kadın, diğeri kar maskeli erkek iki kişi, zilini çaldıkları evde kapıyı açan yaşlı kadının yüzüne sprey sıkarak eve girmek istedi. Kadının bağırması ve karşı komşunun kapıya çıkması üzerine iki kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Zili çalıp sprey sıktılar, yaşlı kadın bağırınca kaçtılar

Merkez Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi 11'inci Sokaktaki Hacıoğlu Apartmanı'na bugün sabah saatlerinde gelen iki kişi, apartmanın 5'inci katında oğlu ile birlikte yaşayan 70 yaşındaki Sevim Künden'in kapısının zilini çaldı. Oğlunun evde olmadığı sırada kapıyı açan Künden'in yüzüne, kar maskeli bir erkek ile başı açık bir kadın sprey sıkarak içeri girmek istedi. Sevim Künden'in bağırması ve karşı komşunun kapıyı açması üzerine iki kişi olay yerinden kaçtı.

Eşgali belirlenin şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri söz konusu evin dış kapısında parmak ve merdivenler ile evin giriş kısmındaki soygunculara ait ayakkabı izlerini aldı. Gözyaşları içerisinde olayı anlatan Sevim Künden, "Dul bir kadınım, oğlumla yaşıyordum. Evde benden başka kimse yoktu. Kapı çaldı. Kapıyı açmamla yüzü maskeli bir erkek ile kadın yüzüme sprey sıkıp içeri girmeye çalıştı. Bağırmam üzerine kaçtılar" dedi.

Turgay İPEK

DHA