Afrin'de iki şehidimizin naaşına ulaşıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nın 2. gününde şehit düşen Kayseri Komando Taburu'ndan iki askerimiz Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın naaşlarının bulunduğu bildirildi

Afrin'de iki şehidimizin naaşına ulaşıldı

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Afrin'de şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşıldı.

Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın ailesi sosyal medya hesabından "Afrin harekatının 2 günüde şehit olan ancak naaşı bir türlü getirilemeyen canımız, kanımız kardeşimiz şehit Üsteğmen Oğuz Kaan USTA'nın naaşı kandil gecesinde bulunduğu yerden alınarak vatan topraklarında gömülmek üzere vatanına getirildi. DNA testi yapılan Şehidimizin cenazesi yarın öğle namazından sonra Ahmet Akseki caminden cebeci şehitliğine götürülüp defin edilecektir. Şehit ailesi başta, TSK, mesai arkadaşları ve camiamızın başı sağolsun. Yüce Türk Milleti Varolsun" açıklamasını yaptı.

TSK'dan açıklama

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan USTA ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet MURATDAĞI’nın naaşlarına ulaşılmıştır. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

ulusal.com.tr

oğuz kaan usta